Кількість повідомлень : 32 Дата реєстрації : 24.10.2021
Тема: Купівля електричної зубної щітки в Харкові Нд 23 Квіт 2023, 4:41 pm
Доброго ранку всім! Хочу собі вперше придбати електричну зубну щітку, але не знаю яку краще обрати. Порадьте мені якісну та зручну у використанні електричну зубну щітку, та інтернет-магазин у Харкові де її можна купити.
gehaj
Кількість повідомлень : 16 Дата реєстрації : 12.11.2021
Тема: Re: Купівля електричної зубної щітки в Харкові Нд 23 Квіт 2023, 4:44 pm
Електрична зубна щітка це насправді крута річ, з її допомогою можна набагато якісніше очистити зуби, не прикладавши багато зусиль. В мене вже друга електрична зубна щітка. Тому можу порадити магазин в якому її собі купувала, а ти вже обирай яка тобі підходить.
Luter90
Кількість повідомлень : 32 Дата реєстрації : 24.10.2021
Тема: Re: Купівля електричної зубної щітки в Харкові Нд 23 Квіт 2023, 4:47 pm
Я переглянув в інтернеті декілька варіантів електричних зубних щіток, але поки не визначився. Буду дуже вдячний, якщо залишиш мені посилання на магазин, в якому ти купувала собі щітку.
gehaj
Кількість повідомлень : 16 Дата реєстрації : 12.11.2021
Тема: Re: Купівля електричної зубної щітки в Харкові Нд 23 Квіт 2023, 4:51 pm
Раджу тобі придбати електричну зубну щітку Xiaomi Electric Toothbrush T700 EU https://allo.ua/ua/harkiv/jelektricheskie-zubnye-schetki/ в інтернет-магазині Алло. Ця зубна щітка має багато корисних функцій, таких як п'ять режимів чистки зубів, генератор магнітних хвиль та чутливий датчик тиску на зуби.
Ця модель щітки забезпечує глибоке очищення зубів та догляд за яснами, що є особливо важливим при догляді за ротовою порожниною. Крім того, її дизайн є стильним та компактним, що дозволить тобі легко брати її з собою у подорожі.
Спонсорований контент
Тема: Re: Купівля електричної зубної щітки в Харкові