Кількість повідомлень : 32 Дата реєстрації : 24.10.2021
Тема: Купівля бездротових навушників у Харкові Пт 21 Квіт 2023, 7:53 pm
Привіт всім! Вирішив почати займатися бігом, і пробіжки без музики неможливі. Хочу купити собі бездротові навушники, щоправда, не знаю які краще обрати. Порадьте мені якісні та не дуже дорогі бездротові навушники, та інтернет-магазин у Харкові де їх можна купити.
gehaj
Кількість повідомлень : 16 Дата реєстрації : 12.11.2021
Тема: Re: Купівля бездротових навушників у Харкові Пт 21 Квіт 2023, 7:57 pm
Дротові навушники це вже минулий вік, тому бездротові це крута техніка. Я нещодавно собі купила нові навушники, якими дуже задоволена. Можу підказати магазин, в якому купувала навушники там є з чого обирати.
Luter90
Кількість повідомлень : 32 Дата реєстрації : 24.10.2021
Тема: Re: Купівля бездротових навушників у Харкові Пт 21 Квіт 2023, 7:59 pm
Ти не повіриш, але я ще жодного разу не купував собі бездротові навушники. Залиш мені якщо не важко посилання на магазин, в якому купувала собі бездротові навушники. Може і я собі там щось підберу.
gehaj
Кількість повідомлень : 16 Дата реєстрації : 12.11.2021
Тема: Re: Купівля бездротових навушників у Харкові Пт 21 Квіт 2023, 8:04 pm
Підкажу без проблем) Купувала я собі бездротові навушники Apple AirPods Pro 2 (MQD83TY/A) White https://allo.ua/ua/harkiv/naushniki/ в інтернет-магазині Алло. Якість звуку дійсно вражає - кристально чистий звук без будь-яких шумів. Комфортні у використанні, м'які амбушюри не натирають вуха.
Користуватися їх дуже просто - з'єднуйте зі своїм iPhone або іншим пристроєм за допомогою Bluetooth і готово! Батарея досить тривала, що дозволяє мені слухати улюблену музику протягом довгих годин. Рекомендую Apple AirPods Pro 2 (MQD83TY/A) White всім, хто хоче насолоджуватися високою якістю звуку та комфортом під час користування бездротовими навушниками.
Спонсорований контент
Тема: Re: Купівля бездротових навушників у Харкові