Кількість повідомлень : 58 Дата реєстрації : 18.10.2020
Тема: Велосипеди у Харкові Вт 14 Бер 2023, 1:19 am
Вже в повітрі відчувається весна. Вирішила, що саме цієї весни я куплю собі велосипед. До цього часу мені друг залишав свій. Але він повернувся і велосипед йому самому потрібен. Може купити вживаний, що скажете?
Колян02
Кількість повідомлень : 17 Дата реєстрації : 10.12.2022
Тема: Re: Велосипеди у Харкові Вт 14 Бер 2023, 1:21 am
Кристинка пише:
Вже в повітрі відчувається весна. Вирішила, що саме цієї весни я куплю собі велосипед. До цього часу мені друг залишав свій. Але він повернувся і велосипед йому самому потрібен. Може купити вживаний, що скажете?
Я би не защо не купував вживаний. Тим паче що ви вже каталися на вживаному. Краще купити собі особисто вашу техніку. Підлаштуєте його під свій зріст. І катайтеся хоч роками.
Кристинка
Кількість повідомлень : 58 Дата реєстрації : 18.10.2020
Тема: Re: Велосипеди у Харкові Вт 14 Бер 2023, 1:22 am
Дякую за пораду. Я теж так вважаю. Хочеться свій транспорт. Я в якому магазині краще вибирати? Де є вибір жіночих велосипедів.
Колян02
Кількість повідомлень : 17 Дата реєстрації : 10.12.2022
Тема: Re: Велосипеди у Харкові Вт 14 Бер 2023, 1:25 am
Кристинка пише:
Дякую за пораду. Я теж так вважаю. Хочеться свій транспорт. Я в якому магазині краще вибирати? Де є вибір жіночих велосипедів.
На це питання відповідь дуже проста. Якщо бажаєте купити велосипед у Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/velosipedy/ то краще звернутися до магазину Алло. Там є дуже величезний вибір. Можно і жіночий, із зручною рамою, а можна більш спортивний. Велосипеди зазвичай вибирають згідно росту. На сайте є спеціальна таблиця. Якщо будете рухатися згідно такої таблиці, то зможете купити собі найзручніший велосипед у світі.