Кількість повідомлень : 17 Дата реєстрації : 10.12.2022
Тема: Купівля очищувача повітря у Харкові Пт 21 Квіт 2023, 4:51 pm
Доброї ночі всім! У мене є таке захворювання як астма, щоб скоротити приступи, вирішив купити очищувач повітря, але не знаю який краще обрати. Хто купував, порадьте мені справді якісний, та інтернет-магазин у Харкові де його можна купити.
Luter90
Кількість повідомлень : 32 Дата реєстрації : 24.10.2021
Тема: Re: Купівля очищувача повітря у Харкові Пт 21 Квіт 2023, 4:54 pm
Очищувач повітря крута річ, я собі купив заради цікавості, і він справді зменшує відсоток пилу та інших алергенів. Можу порадити магазин в якому його собі купував, а ти вже підбирай під свої фінансові можливості.
Колян02
Кількість повідомлень : 17 Дата реєстрації : 10.12.2022
Тема: Re: Купівля очищувача повітря у Харкові Пт 21 Квіт 2023, 4:58 pm
Я раніше не купував нічого подібного, тому зовсім не розуміюсь в цих очищувачах повітря. Підкажи, будь ласка, який саме очищувач повітря у тебе, та залиш посилання на магазин, в якому його купував. Завчасно дякую!
Luter90
Кількість повідомлень : 32 Дата реєстрації : 24.10.2021
Тема: Re: Купівля очищувача повітря у Харкові Пт 21 Квіт 2023, 5:01 pm
Я дуже задоволений своєю покупкою очищувача повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact https://allo.ua/ua/harkiv/ochistiteli-vozduha/ яку зробив в інтернет-магазині Алло. Цей прилад працює дуже тихо, і його можна легко налаштувати за допомогою смартфона. Я відчув дуже значну різницю в якості повітря в моїй кімнаті, особливо коли я працюю вдома весь день.
Крім того, дизайн цього очищувача повітря дуже стильний і сучасний, і він гармонійно вписується у мій інтер'єр. Я б рекомендував цей прилад всім, хто шукає ефективний і якісний очищувач повітря.