Харківська гуманітарно-педагогічна академія
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Харківська гуманітарно-педагогічна академія

СайтСайт  ФорумФорум  Останні зображенняОстанні зображення  ПошукПошук  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  
Навігація
 Головна сторінка сайту
 Форум
 Факультети академії
 Наукова діяльність
 Інформація абітуріенту
 Наші досягненя
 Зворотній зв`язок
Останні теми

Увага!Конкурс творчих робіт!

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
moderator
moderator
moderator

Кількість повідомлень : 5
Дата реєстрації : 24.11.2010

Увага!Конкурс творчих робіт! Empty
ПовідомленняТема: Увага!Конкурс творчих робіт!   Увага!Конкурс творчих робіт! EmptyПт 10 Груд 2010, 8:19 am

«Я пишаюсь тим, що я українець!»

«Молоді регіонали» проведуть Конкурс творчих робіт

«Молоді регіони» ініціюють проведення Конкурсу творчих робіт серед студентів вищих навчальних закладів на тему «Я пишаюсь тим, що я українець!» - заявив народний депутат України, голова «Молодих регіонів» Андрій Пінчук.
Конкурс творчих робіт пройде з 25 листопада по 20 грудня 2010 року.
Питання національно-патріотичного виховання молоді в сучасних умовах є доволі актуальним на сьогодні для становлення нашої країни та розвитку громадянського суспільства. Саме тому ВМГО «Молоді регіони» вважає за доцільне та необхідне провести літературний конкурс творів на тему «Я пишаюсь тим, що я українець!», щоб молодь щиро могла сказати «Я ПИШАЮСЬ ТИМ, ЩО Я УКРАЇНЕЦЬ!»

Метою проведення Конкурсу є надання можливості студентам вузів виявити свої інтереси та творчий потенціал.

«Переможці Конкурсу отримають цінні призи: комп’ютерну техніку та путівки в оздоровчі табори», - підсумував Андрій Пінчук.

Надсилайте свої роботи до 20 грудня 2010 року на електронну адресу «Молодих регіонів»: smru-08@ukr.net
Повернутися до початку Перейти донизу

Увага!Конкурс творчих робіт!
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Написання контрольних робіт
» Написання студентських робіт

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Харківська гуманітарно-педагогічна академія :: Культурнно массові заходи-
Перейти до: